Dit zijn de feiten

Wist je dat...

-De top Trader Ruim 8000 mensen heeft die hem volgen en nog dagelijks meer worden.

-Social Investment Network meer dan 6.000.000 geregistreerde traders heeft in ruim 200 landen.

-Succesvol Trader? Dan is de kans groot dat mensen ook jou zullen volgen en jij hier betaald voor kunt worden.

-Sinds kort dit platform ook volledig in het Nederlands toegankelijk is zodat het nog beter te begrijpen is.

-Kijk en vergelijk duizenden Traders en kies welke het best bij jou past om te kopieren op de automatische piloot.

-Via mijn website vindt je alle informatie die je nodig hebt om direct te kunnen starten zonder dat je kennis of ervaring nodig hebt.

-Warren Buffett-
"If you don't find a way to make money while you sleep, you'll work till you die"

Wie is Frans Antes?/ test

Hallo en leuk dat je wat meer over mij wilt weten en of ik misschien wel echt ben. smiley

Ik ben geboren en getogen in Roosendaal (NB) waar ik na wat uitstapjes nu alweer ruim 9 jaar woon.

Samen met mijn vrouw hebben we een dochter en een zoon en hebben helaas onze hond, mijn allergrootste vriend Igor zo'n 1,5 jaar geleden moeten laten inslapen. 

Naast een fulltime baan als trainer/opleider ben ik dagelijks bezig met mijn passie om mensen te helpen succesvol te worden met Netwerkmarketing en dan op een speciale manier.

 

Hoe de passie is ontstaan...

Al vanaf 2006 ben ik actief op het internet op diverse manieren en heb altijd al sterk de overtuiging gehad dat daar de grote toekomst ligt. Ik heb dan ook al vele programma's en concepten geprobeerd van HYIP, MLM, Forex, MATRIX en nog veel meer. De ene keer had ik succes en vaak ging het ook mis maar zie dit allemaal als één grote leerschool.

Wat ik tijdens deze hele periode steeds weer terugzag is dat de meeste mensen altijd vol goede moed mee gingen doen maar al na korte tijd net zo snel weer stopten. Het werkt niet zeiden ze dan en waren in feite nog niet eens gestart! Het probleem bij Netwerkmarketing is dat mensen het moeilijk vinden om andere mensen te benaderen en na een paar afwijzingen de moed alweer snel opgeven. Dit terwijl het meestal niet aan het product of concept ligt maar puur de angst om anderen te moeten vertellen waar ze mee bezig zijn.

Dit moet veel makkelijker kunnen...

Al enkele jaren ben ik aan het denken dat dit allemaal toch veel makkelijker moet kunnen gaan zonder dat je elke dag mensen moet gaan bellen of benaderen. Ik dacht, stel dat er nou eens een manier zou zijn dat ik deze nadelen weg zou kunnen nemen en jou zou kunnen helpen op een heel eenvoudige manier. Wat zou dit voor jou betekenen? Zou je dan wel meedoen als ik al het werk voor je zou doen en jij alleen maar simpel mensen naar deze website zou moeten laten kijken? Ik weet zeker dat er dan wel heel veel mensen interesse hebben in dit systeem en mee gaan doen.

Na veel testen heb ik nu de perfecte oplossing!

In grote lijnen wist ik al langer hoe ik het wilde gaan doen maar het probleem zat hem in de combinatie van het juiste concept met het beste product en betaalplan. Toen ik in oktober 2016 in aanraking kwam met een Netwerkmarketing bedrijf wat precies paste binnen mijn systeem en ook super goede en gezonde producten heeft wist ik het zeker. Hier kan ik heel veel mensen gelukkig mee maken en de mogelijkheid bieden om ook succesvol te worden met dit concept. Zo ben ik dus begin 2017 gestart met het bouwen van deze website met een speciaal leden gedeelte waarin je de mogelijkheid hebt om met je eigen unieke link mensen via Facebook of andere social media naar mijn website te sturen.

In het leden gedeelte laat ik je precies zien om welk bedrijf en product het gaat en hoe je heel eenvoudig mensen naar mijn website kunt sturen zonder dat je hier enige kennis of ervaring voor hoeft te hebben. Wanneer iemand zich dan vervolgens via jouw link ook aanmeldt zorg ik ervoor dat die alle informatie krijgt die nodig is en daarna ook help met de juiste inschrijving bij het Netwerkmarketing bedrijf

Waarom zou ik al die moeite doen?

Dat is heel simpel! Want als ik er namelijk voor zorg dat jij succesvol wordt met dit concept, dan word ik dat ook. Bij Netwerkmarketing draait alles om elkaar helpen. Het grote voordeel van dit concept is ook dat je maar twee mensen nodig hebt die jij zelf moet vinden wat met mijn systeem een makkie zal zijn. Daarnaast gebruik je elke maand één product om gekwalificeerd te blijven en dat is alles. 
 

Ben je overtuigd en wil je ook meedoen? Meld je dan direct aan door HIER te klikken.

 

Copyright © 2017 FransAntes.nl